Forum SameBaby.com Strona Główna
RejestracjaSzukajFAQUżytkownicyGrupyZaloguj
Cicha pralka-jaką wybrać?

Odpowiedz do tematu    Forum SameBaby.com Strona Główna » Dom jest do mieszkania...!!! ;) Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Cicha pralka-jaką wybrać?
Autor Wiadomość
szpilka7
Zabanowana
Zabanowana

Post Cicha pralka-jaką wybrać? Odpowiedz z cytatem
Dziewczyny, może doradzicie jaką pralkę wybrać, żeby przy wirowaniu nie miało się wrażenia, że z dachu startuje jakiś helikopter, obecnie jestem posiadaczką takiej właśnie pralki i myślę nad wymianą. Jaką markę polecacie, słyszałam, że siemensy albo gorenje są ciche. Będę wdzięczna za podpowiedź.
Sro Lip 07, 2010 10:26 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ramona
Zabanowana
Zabanowana

Post Odpowiedz z cytatem
Tak naprawdę to każda nowa pralka jest cicha:) Jeśli chcemy żeby ten stan się utrzymał to warto pomyśleć o modelach, które są wytrzymałe i nie będą wymagały naprawy za jakis czas. Generalnie mam zaufanie do marki Bosch ale jeśli miałbym zdecydować się na kupno konkretnnego modelu to pomyślałabym o Electrolux http://www.moderni.pl/towar-9659-pralka_electrolux_ewf_12470w_time_manager_.html słyszałam dużo pozytynych opinii o niej
Sro Lip 07, 2010 10:59 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Arwena
Adminka
Adminka

Post Odpowiedz z cytatem
A schizofrenia Paniom nie dokucza czasem? Twisted Evil Zaraz się pogubisz, moja droga, co napisałaś jako szpilka, a co jako ramona. A może jako mohitano?

Wszystkim trzem już dziękujemy.

Sro Lip 07, 2010 11:08 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer ICQ
babuszka
Cichutka
Cichutka

Post Odpowiedz z cytatem
ja tam mam candy i jest cicha
Czw Lip 22, 2010 13:03 Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu    Forum SameBaby.com Strona Główna » Dom jest do mieszkania...!!! ;) Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: