|
| Autor |
Wiadomość |
szpilka7
Zabanowana

|
|
Cicha pralka-jaką wybrać? |
|
Dziewczyny, może doradzicie jaką pralkę wybrać, żeby przy wirowaniu nie miało się wrażenia, że z dachu startuje jakiś helikopter, obecnie jestem posiadaczką takiej właśnie pralki i myślę nad wymianą. Jaką markę polecacie, słyszałam, że siemensy albo gorenje są ciche. Będę wdzięczna za podpowiedź.
|
|
| Sro Lip 07, 2010 10:26 |
|
 |
ramona
Zabanowana

|
|
|
|
Tak naprawdę to każda nowa pralka jest cicha:) Jeśli chcemy żeby ten stan się utrzymał to warto pomyśleć o modelach, które są wytrzymałe i nie będą wymagały naprawy za jakis czas. Generalnie mam zaufanie do marki Bosch ale jeśli miałbym zdecydować się na kupno konkretnnego modelu to pomyślałabym o Electrolux http://www.moderni.pl/towar-9659-pralka_electrolux_ewf_12470w_time_manager_.html słyszałam dużo pozytynych opinii o niej
|
|
| Sro Lip 07, 2010 10:59 |
|
 |
Arwena
Adminka

|
|
|
A schizofrenia Paniom nie dokucza czasem? Zaraz się pogubisz, moja droga, co napisałaś jako szpilka, a co jako ramona. A może jako mohitano?
Wszystkim trzem już dziękujemy.
_________________ Pozdrawiam,
Ania

|
|
| Sro Lip 07, 2010 11:08 |
 |
 |
babuszka
Cichutka

|
|