|
| Autor |
Wiadomość |
Artemiz
Rozkręca się

|
|
|
Uwielbiam buty
Z każdej wyprawy zakupowej mogę przynieść jedną nową parę.... tylko mój mężulek pyta: na co ci tyle butów (choć sam jest maniakiem )
_________________ Nic nie jest dane na zawsze |
|
| Sro Sie 15, 2007 09:34 |
|
 |
diabolique
Gaduła

|
|
|
Ja przez długi czas nosiłam buty do zdarcia i wtedy kupowałam nowe... A ostatnio się zafiksowałam i coraz to nowe kupuję. I wszystkim patrzę na buty. Może to też efekt tego, że w sklepach z butami coraz ładniej się robi i coraz ciekawsze buty można znaleźć, kiedyś wszystko było na jedno kopyto.
_________________ "Wiem, że wszystko świetnie się układa, mam dobrą pracę, wspaniałych przyjaciół, kochającą rodzinę, całkowitą wolność i płyn do kąpieli co wieczór. Czegóż można jeszcze oczekiwać" |
|
| Pią Sie 24, 2007 12:58 |
 |
 |
Sarna
Zadomowiona

|
|
|
Ponieważ mam małą stopę, ciężko mi cokolwiek kupić... 
|
|
| Pon Wrz 03, 2007 08:15 |
 |
 |
szpilka7
Zabanowana

|
|
|
|
Ja jakoś nie mogę przekonać się do wysokich obcasów, wyglądają rewelacyjnie, ale najwidoczniej za bardzo cenię sobie wygodę, żeby zmienić moje nastawienie. Latem chodzę w japonkach, coś w tym stylu. Wszyscy mnie namawiają chociaż na mały obcasik. 
|
|
| Czw Lip 01, 2010 11:01 |
|
 |
Di
Cichutka

|
|
|
Ja wolę torebki;)
no ale butów też mam sporą ilość...
Gustuję bardziej w wygodnych (chociaż może bardziej sytuacja mnie do tego zmusza, bo jestem dość wysoką osóbką i szpilki raczej odpadają..), chociaż mam też kilka wyjściowych. Par nie liczę, bo i tak już mąż denerwuje się torebkami...
_________________ Ważne są tylko te chwile, których jeszcze nie znamy....
 |
|
| Czw Lip 01, 2010 11:54 |
|
 |
Agniefka
Baba na odwyk!

|
|
|
Nie liczę, żeby się nie stresować
W Bacie jest wyprzedaż, więc dziś też skorzystałam
Mam sporo butów - na każdą okazję, ale na pewno brakuje mi jeszcze kilka par 
_________________ "Jeśli możesz coś zrobić lub marzysz, że mógłbyś to zrobić, zabierz się za to. Odwaga ma w sobie moc geniuszu" - Johann Wolfgang Goethe
 |
|
| Pią Lip 23, 2010 23:33 |
|
 |
|
|