Autor |
Wiadomosc |
Magda.Ma³a.Mi
Cichutka

Dolaczyla: 08 Lis 2009 Posty: 7
|
|
|
Czw Lis 29, 2012 22:38 |
|
 |
kociak
Cichutka

Dolaczyla: 09 Lip 2013 Posty: 2
|
|
|
|
mi sie udalo co nieco zrzucic stosujac diete kopenhaska + pare km dziennie na rowerku 
_________________ skuteczna dieta odchudzaj±ca dla niecierpliwych  |
|
Sro Lip 10, 2013 08:11 |
|
 |
malinkowa
Cichutka

Dolaczyla: 01 Mar 2012 Posty: 99
|
|
|
|
Proszê bardzo - http://tabletkina-odchudzanie.pl/
¦rodków na odchudzanie s± tysi±ce, a dzia³a raptem kilka pozycji.
Tutaj macie ranking, tych naturalnych i najlepiej ocenianych.
Nie bierzcie niczego z lewych ¼róde³ - to same problemy.
|
|
Pon Wrz 16, 2013 12:22 |
|
 |
malinkowa
Cichutka

Dolaczyla: 01 Mar 2012 Posty: 99
|
|
|
|
Bardziej wiarygodne ¼ród³o - http://porownaj-tabletki.pl/
Z³ota zasada - nie kupujemy ¿adnych produktów na odchudzanie, które faktycznie nie s± dopuszczone do sprzeda¿y w Polsce.
Przecie¿ to logiczne, ¿e nie sta³o siê to przypadkiem - nie trujcie sobie organizmów!
|
|
Czw Sty 30, 2014 11:16 |
|
 |
itomka
Cichutka

Dolaczyla: 05 Paz 2015 Posty: 1
|
|
|
|
Dla mnie ¿adna dieta nie bêdzie skuteczna na d³u¿ej, szczególnie je¿eli dziennie spo¿ywa siê 800-1000 kcal. Najlepiej dla zdrowia i dla figury (d³ugotrwale) wychodzi dieta M¯ a przede wszystkim zbilansowane posi³ki. Niczego sobie nie odmawiamy, nawet s³odyczy, ale robimy wszystko z g³ow± i zdrowym rozs±dkiem. Ograniczaj±c jedzenie i ucz±c siê ¶wiadomego jedzenia schud³am ok. 7 kg i tamt± wagê utrzymujê ju¿ d³ugi d³ugi czas 
_________________ Dietmap.pl - zdrowa dieta |
|
Pon Paz 05, 2015 11:21 |
|
 |
Winogronko
Cichutka

Dolaczyla: 05 Maj 2015 Posty: 7
|
|
|
|
Sama nie wypróbowa³am (na szczê¶cie nie potrzebujê diety), ale te¶ciowa sobie bardzo chwali - dieta 5:2 (http://www.empik.com/dieta-5-2-dr-mosleya-mosley-michael-spencer-mimi,p1066812950,ksiazka-p). Ogólna zasada: piêæ dni w tygodniu je siê normalnie (znaczy, co chce:), a w 2 wybrane dni - tylko malutkie ¶niadanie i kolacja. W ten sposób w pó³ roku schud³a bez "³ez" 12 kg i nadal chudnie... Wiêc chyba warte polecenia.
|
|
Pon Sty 11, 2016 13:23 |
|
 |
kawii
Cichutka

Dolaczyla: 03 Sie 2016 Posty: 1 Skad: Warszawa |
|
|
|
Istotne jest aby poznać swoje zapotrzebownaie kaloryczne i się go trzymać. Głodówki nie mają sensu ze względu na wyniszczanie organizmu oraz efekt jojo. Dodatkowo pamiętajmy o odpowiedniej suplementacji oraz ćwiczeniach. Ja kupiłam ostatnio tabletki z zielonej kawy i bardzo polecam
_________________ Chudnij-szybko.pl - zielona kawa |
|
Sro Sie 03, 2016 10:21 |
|
 |
Catwoman
Cichutka

Dolaczyla: 20 Lut 2014 Posty: 42
|
|
|
|
Takie rankingi chyba nie są za fajne, stosowałam wiele diet bezskutecznie ... Teraz poczytałam o piramidzie żywieniowej i wydaje mi się to przydatne i są pierwsze efekty. O samej piramidzie można przeczytać na blogu pani Doroty http://przepisnamlodosc.pl/piramida-zywieniowa-a-sport/ Powodzenia w zrzucaniu zbędnych kilogramów 
|
|
Pon Wrz 12, 2016 12:25 |
|
 |
WiolkaKlaman
Cichutka

Dolaczyla: 12 Paz 2016 Posty: 36
|
|
|
|
ja stosuję tzw. dietę MŻ. Ale moja mama ma ułożoną przez dietetyka i według mnie to najlepsze rozwiązanie. Po pierwsze ma swojego psychodietetyka, który bardzo ją motywuje i wspiera w odchudzaniu. Po drugie dieta ułożona specjalnie dla niej.Wiadomo osobom po 50-tce ciężej jest zgubić kilogramy, a dzięki pomocy pani Monika Kurdej psychodietetyk mama czuje sie wspaniale.
|
|
Pon Lis 14, 2016 11:11 |
|
 |
krafcia
Cichutka

Dolaczyla: 22 Mar 2017 Posty: 1
|
|
|
|
Jak dla mnie najlepsza dieta na odchudzanie to dieta kopenhaska. Schudłam na niej łącznie kilkanaście kilogramów! Chyba nie ma lepszej. Cały jadłospis znaleźć można tutaj http://dietoteczka.pl/dieta-kopenhaska/ Dziewczyny, pamiętajcie tylko o przestrzeganiu czasu stosowania. 13 dni i ani dnia dłużej! 
|
|
Sro Mar 22, 2017 11:06 |
|
 |
elkwrkaX
Cichutka

Dolaczyla: 02 Kwi 2017 Posty: 2 Skad: Wrocław |
|
|
Nie Kwi 02, 2017 12:30 |
|
 |
Lawinowa
Cichutka

Dolaczyla: 07 Maj 2017 Posty: 3
|
|
|
|
A stosuje ktoś z Was zioła na odchudzanie? Ja na tej stronie - zobaczcie tutaj czytam o ziołach na odchudzanie i zastanawiam się czy takowych nie nabyć. W końcu chyba lepiej naturalne zioła stosować niż suplementy, co nie?
|
|
Nie Maj 07, 2017 15:19 |
|
 |
uleks
Cichutka

Dolaczyla: 29 Mar 2017 Posty: 14
|
|
|
|
a ja jestem bardzo wdzięczna mojemu dietetykowi. on mnie naprowadził na to jak prawidłowo się odżywiać. wcześniej próbowałam na własną rękę stosować diety cud, a skończyła się to problemami jelitowymi i kuracją dicopegiem 10g. moj metabolism bardzo słabo działał a moje problem były coraz bardziej uciążliwe
|
|
Pon Cze 26, 2017 11:00 |
|
 |
IzaFit
Cichutka

Dolaczyla: 21 Sie 2017 Posty: 1
|
|
|
|
Istotne jest aby poznać swoje zapotrzebowanie kaloryczne i się go trzymać. Głodówki nie mają sensu ze względu na wyniszczanie organizmu oraz efekt jojo. Dodatkowo pamiętajmy o odpowiedniej suplementacji oraz ćwiczeniach. Ja kupiłam ostatnio tabletki z zielonej kawy i bardzo polecam
_________________ slimetrol efekty |
|
Pon Sie 21, 2017 08:17 |
|
 |
maksik
Cichutka

Dolaczyla: 14 Lis 2016 Posty: 92
|
|
|
Wto Wrz 05, 2017 10:54 |
|
 |
elomelo
Cichutka

Dolaczyla: 30 Paz 2017 Posty: 28
|
|
|
|
dieta dietą ale ćwiczenia przede wszystkim !!
To mega ważne. chodziłam do dietetyka okej schudłam ale ciało brzydkie miałam, dopiero po siłowni wszystko wygląda super. teraz chce zorientować się jak wygląda leasing wyposażenia siłowni, czytałam w artykule http://www.leason.pl/leasing-wyposazenia-silowni-online/ , że jak najbardziej to jest do zrobienia i może otworze "osiedlową siłownie" chodziłybyście na nią ?
|
|
Wto Lis 14, 2017 10:40 |
|
 |
monnic
Cichutka

Dolaczyla: 24 Lis 2017 Posty: 31
|
|
|
|
ja juz odpadam przy tych wszystkich dietach... tyle czlowiek sie tego w zyciu natestowal, ze chyba powinnysmy dostac jakis medal ;p szkoda tylko ze wszystko bylo bardzo krotkotrwale ;/ ja wlasnie po ciazy zamierzam wrocic do siebie, bo do pracy juz wrocilam, ale jeszcze gtroche brzucha mi zostalo. tak sie zastanawialam ponownie nad dieta, ale chyba nie mam juz na to sily, a dziewczyny z biura zamawiaja posilki z macro bios bar - korzysta ktoras z cateringu dietetycznego? przynajmniej ktos kontrolowalby kalorycznosc i proporcje skadnikow w daniach. kolezanka schudla juz 5 kg a w sumie jak patrze na to jedzenie to jest naprawde tego sporo i da sie najesc. co myslicie o takich pudelkach?
|
|
Nie Lis 26, 2017 20:26 |
|
 |
karmelka
Cichutka

Dolaczyla: 13 Lip 2017 Posty: 31
|
|
|
|
Nie wierzę w diety cud, najlepsza jest racjonalna dieta, którą można utrzymąć cąłe życie a nie taka która elimunuje połowę składników a potem jak lekko odpuścisz to już wraca jojo, u siebie spadek kg zaobserwowałam jak zaczęłam się więcej ruszać, piłam regularnie colon slim, pomogł mi oszukać żolądek bo nie chciało mis ię tak jeść i też z zaparciami się uporałam
|
|
Pia Gru 08, 2017 10:20 |
|
 |
Aneta25
Cichutka

Dolaczyla: 02 Lip 2010 Posty: 91
|
|
|
|
 |  | Nie wierzę w diety cud, najlepsza jest racjonalna dieta, którą można utrzymać całe życie a nie taka która eliminuje połowę składników a potem jak lekko odpuścisz to już wraca jojo, u siebie spadek kg zaobserwowałam jak zaczęłam się więcej ruszać, piłam regularnie colon slim, pomógł mi oszukać żołądek bo nie chciało mis ię tak jeść i też z zaparciami się uporałam |
Racja! Nie ma sensu kupować tabletek, bo z samych tabletek nie schudniemy. Trzeba zadbać o ćwiczenia i zbilansowana dietę, aby dostarczyć odpowiednich składników odżywczych i witamin. Polecam też robić posiłki samemu w domu ze zdrowych produktów, np. takich https://www.freewebstore.org/melvit Dodatkowo unikajmy słodyczy i fast foodów, a efekty na pewno się pojawią.
|
|
Pia Gru 29, 2017 13:29 |
|
 |
NatkaNN
Cichutka

Dolaczyla: 17 Gru 2017 Posty: 7
|
|
|
Nie Lut 11, 2018 12:51 |