Forum SameBaby.com Strona Glówna
RejestracjaSzukajFAQUzytkownicyGrupyZaloguj
nasz dom
Idz do strony Poprzedna  1, 2, 3

Odpowiedz do tematu    Forum SameBaby.com Strona Glówna » Dom jest do mieszkania...!!! ;) Zobacz poprzedni temat
Zobacz nastepny temat
nasz dom
Autor Wiadomosc
Mimichaska
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 01 Mar 2018

Post Odpowiedz z cytatem
Ja to nawet bardziej moge pochwalic sie swoim ogrodem i tarasem niz domem Smile O te dbam najbardziej i zawsze mam wszystko fajnie przyciete, meble dobrane Smile Nawet zastanawiam sie nad zamowieniem dywanow na taras, na blogu https://carpetoutlet.pl/blog/jaki-dywan-na-taras-jaki-na-balkon/ pisza ze sa odpowiednie modele przystosowane na takie rzeczy
Sro Maj 02, 2018 12:29 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
arek565
Rozkrêca siê
Rozkrêca siê

Dolaczyla: 24 Lis 2017

Post Odpowiedz z cytatem
Tak fajna sprawa, ale nie każdy tak lubi. Jest dużo więcej obowiązków jeśli posiadasz własny dom. Ja od jakiegoś czasu wynajmuję mieszkanie i raczej będę wynajmować aniżeli kupować własnościowe. Jeśli jesteście z Katowic to polecam zajrzeć na pokoje do wynajęcia katowice -Kościuszki 33 - świetna lokalizacja oraz ceny bardzo zachęcają.
Wto Lip 03, 2018 07:11 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
mmiirek34
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 06 Lip 2018

Post Odpowiedz z cytatem
Zastanawiasz się czy panele fotowoltaiczne bydgoszcz są warte uwagi? Osobiście posiadam tego typu panele i muszę przyznać, że jest to naprawdę bardzo fajna rzecz, którą warto mieć.
Pia Lip 06, 2018 10:44 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
wiiktor32
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 09 Lip 2018

Post Odpowiedz z cytatem
jeśli szukasz firmy, która w swojej ofercie posiada gazowe pompy ciepła to polecam wejść sobie na http://www.gazuno.pl/ i zapoznać się z ofertą tej firmy. Sądzę, że każda osoba, która skorzysta z ich usług będzie naprawdę zadowolona.
Pon Lip 09, 2018 10:18 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
Byx1
Rozkrêca siê
Rozkrêca siê

Dolaczyla: 09 Mar 2017

Post Odpowiedz z cytatem
My obecnie się zastanawiamy komu zlecić czyszczenie wentylacji. W domu mieszkamy już kilka lat, ale wykończenia trwały do teraz. Tego lata postawiliśmy ogrodzenie i zaprojektowaliśmy ogród. Obecnie myślimy nad czyszczeniem naszej wentylacji, którą już mamy kilka lat. Sami się nie chcemy za to brać to mój brat mówił, że czyszczeniem powinna zająć się jakaś firma, która się w tym specjalizuje.
Sro Lip 25, 2018 12:18 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
ONsamotniony
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 10 Kwi 2018

Post Odpowiedz z cytatem
Tym, którzy szukają alternatywy dla murowanego garażu, mogę zaproponować blaszaki od Stalgar (mają oddziały w Krakowie, Warszawie i na Śląsku). Są to lekkie, wytrzymałe i estetyczne konstrukcje, które można zamówić w różnych wariantach, np. pojedynczym, podwójnym czy według rodzaju użytej blachy - ocynkowanej czy powlekanej.
Czw Lip 26, 2018 09:03 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
arek565
Rozkrêca siê
Rozkrêca siê

Dolaczyla: 24 Lis 2017

Post Odpowiedz z cytatem
Na stronie http://www.okna-pasywne.pl/ natrafiłem na bardzo interesującą oferte okien do domu, dobre ceny.
Sob Lip 28, 2018 16:46 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
kalarepa150
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 13 Paz 2017

Post Odpowiedz z cytatem
myśmy odmalowali ostatnio domek impregnatem NJORD luxdecor do drewnianych elewacji. Pięknie to wygląda domek mamy biały i mam nadzieję,ze teraz mi nie wyjdzie żadna pleśń, jak wczesniej przy innych impregnatach. Wcześniej pomalowaliśmy jeszcze tym impregnatem altankę i pięknie się utrzymuje, no i nie ma plesni.
Pon Sie 06, 2018 21:36 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
maciiej26
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 18 Lip 2018

Post Odpowiedz z cytatem
witam,
szukacie może fajnego żyrandola, ja odpowiedni dla siebie znalazłem na https://www.sklep.kaja.com.pl/zyrandole-c-1_2.html bardzo ciekawe wzory i dobre ceny
Wto Sie 21, 2018 14:16 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
Tosia0
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 09 Lis 2016

Post Odpowiedz z cytatem
Obecnie jesteśmy na etapie wyboru pokrycia dachowego. Wszyscy dookoła doradzają nam wybór dachówki ceramicznej Titania od Creatona https://www.creaton.pl/pl-pl/produkty-creaton/dachowka-ceramiczna/titania. Podobno szybko się ją kładzie ze względu na jej duży wymiar i jest bardzo wytrzymała na warunki atmosferyczne. Podoba mi się jej kształt i wygląd dachu po jej założeniu co mogliśmy zobaczyć u znajomych. Oni mają w kolorze łupka, a mnie się marzy czerwona. W ich ofercie widziałam miedzianą ciekawa jestem jak wygląda w rzeczywistości. Dlatego zanim zdecyduję wybiorę się do punktu sprzedaży by zobaczyć ją na żywo.
Nie Paz 07, 2018 12:51 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
basiunia
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 20 Kwi 2018

Post Odpowiedz z cytatem
Wydaje mi się, że w każdym domu powinien się znaleźć system wentylacji. Warto zadbać o jakoś powietrza którym oddychamy na co dzień i to nie tylko my, ale również nasze dzieci. W moim domu za instalację oraz czyszczenie odpowiada jedna i ta sama firma. My jesteśmy bardzo zadowoleni. Pamiętajcie, że o czyszczenie wentylacji trzeba dbać. Tutaj możecie poczytać ciekawy artykuł w tym temacie: https://brawent.pl/czyszczenie-wentylacji-rob-to-skutecznie/. Regularne czyszczenie pozwala cieszyć się dobrej jakości powietrzem przez cały rok.
Wto Paz 23, 2018 09:26 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
Marta455
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 14 Kwi 2017

Post Odpowiedz z cytatem
Mieszkamy już jakiś czas w naszym wymarzanym domu i cały czas staramy się go udoskonalać. Przed sezonem grzewczym postanowiliśmy zadbać o nasze bezpieczeństwo i zainwestować w czujniki dymu. Kupiliśmy w JB Partner czujnik JBP-101L, który ma możliwość łączenia z dodatkowymi czujnikami (do 24 jednostek) oddalonych od siebie nawet na różnych kondygnacjach. Czujnik w porę wykryje dym i automatycznie uruchomią się wszystkie czujniki co pozwoli zdziałać i uniemożliwić powstaniu pożaru. Czujniki te są łatwe w montażu, zasilane na baterie z funkcją testu co umożliwia sprawdzenie jego poprawności działania w każdej chwili.
Nie Gru 30, 2018 14:15 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
ksiezniczka
Cichutka
Cichutka

Dolaczyla: 31 Maj 2018

Post Odpowiedz z cytatem
Hmm.. warto by pomyśleć o różnych alarmach, monitoringu czy też czujnikach, by być i czuć się bezpieczniej w zaciszu domowym. Obecnie produkują takie różne akcesoria dla domu, nawet czujnik https://elektromaniacy.pl/pol_m_Systemy-alarmowe_Czujniki-alarmowe_Czujniki-zbicia-szyby-270.html zbicia szyby mógłby się sprawdzić.

Pia Lut 08, 2019 08:33 Zobacz profil autora Wyslij prywatna wiadomosc
Wyswietl posty z ostatnich:    
Odpowiedz do tematu    Forum SameBaby.com Strona Glówna » Dom jest do mieszkania...!!! ;) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idz do strony Poprzedna  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: 
Nie mozesz pisac nowych tematów
Nie mozesz odpowiadac w tematach
Nie mozesz zmieniac swoich postów
Nie mozesz usuwac swoich postów
Nie mozesz glosowac w ankietach