|
Autor |
Wiadomosc |
pepe
Cichutka

Dolaczyla: 26 Wrz 2018 Posty: 4
|
|
Przeprowadzka |
|
Wlasnie jestem przed wyborem firmy zajmujacej sie jedna z takich. Zalezy mi najbardziej na szybkiej realizacji calego przedsiewziecia oraz adekwatnej do tego ceny. Nie lubie przeplacac za to samo jesli moge to kupic zwyczajnie taniej. Przegladalem troche ofert .. moja uwage przykul Zlotnicki - https://zlotnicki.pl/oferta/magazynowanie/ Wlasnie taka opcja magazynowania przydalaby mi sie bardzo bo ejstem w trakcie zamiany mieszkan. Od ponad 20 lat dzialaja na rynku wiec to bedzie dobrym pomyslem im zaufac, prawda?
|
|
Sro Wrz 26, 2018 13:35 |
|
 |
buti76
Cichutka

Dolaczyla: 27 Lis 2018 Posty: 3
|
|
|
Wto Lis 27, 2018 14:10 |
|
 |
babka5
Cichutka

Dolaczyla: 27 Lis 2018 Posty: 5
|
|
|
Czw Lis 29, 2018 14:09 |
|
 |
sawka15
Cichutka

Dolaczyla: 28 Lip 2018 Posty: 18
|
|
|
|
Jeżeli ktoś z Wrocławia potrzebuje solidnej frmy do przeprowadzki to z czystym sumieniem polecam Marmad . Bardzo solidna i forma i bardzo mili ludzie tam pracują. Znajoma przeprowadzili w jeden dzień, miała sporo mebli ale wszystko zostało przewiezione kilkoma samochodami, wszystko zabezpieczone, ofoliowane tak jak należy. Nic się nie zniszczyło wszystko szybko dotarło na miejsce. Cenowo tez są przystępni.
|
|
Nie Gru 16, 2018 17:59 |
|
 |
|
|
Nie mozesz pisac nowych tematów Nie mozesz odpowiadac w tematach Nie mozesz zmieniac swoich postów Nie mozesz usuwac swoich postów Nie mozesz glosowac w ankietach
|
|
|