Autor |
Wiadomosc |
Marelene
Adminka

Dolaczyla: 01 Lip 2002 Posty: 16705 Skad: Sztokholm |
|
REKLAMA ZABRONIONA! |
|
Bazar jest miejscem, gdzie forumki moga umieszczac ogloszenia o kupnie lub sprzedazy jakiegos przedmiotu.
ZABRANIAMY UMIESZCZANIA JAKICHKOLWIEK REKLAM NA FORUM ORAZ SPRZEDAWANIA SWOICH USLUG!!
Kazda taka reklama bedzie usuwana przez administratorow tego forum.
Dziekujemy za zrozumienie.
W sprawie reklamy prosimy o kontakt na nasz email.
Sob Cze 07, 2003 00:34 |
 |
 |
Marelene
Adminka

Dolaczyla: 01 Lip 2002 Posty: 16705 Skad: Sztokholm |
|
|
|
Przypominam o zakazie reklamy!!!
Nie Sty 30, 2005 23:42 |
 |
 |
Nitka
Rozkręca się

Dolaczyla: 03 Sty 2004 Posty: 190
|
|
|
|
 |  | Przypominam o zakazie reklamy!!! |
A czy można podać link na allegro?
Pozdrawiam
Nitka
Sro Mar 09, 2005 14:59 |
|
 |
MaSo74
Poważnie uzależniona

Dolaczyla: 03 Wrz 2004 Posty: 1592 Skad: Poznań |
|
|
|
Rekalma czyli np produkuję MALBORO kupcie u mnie - ja tak my¶lę ale może się myl ę
Czw Mar 10, 2005 11:28 |
|
 |
Nitka
Rozkręca się

Dolaczyla: 03 Sty 2004 Posty: 190
|
|
|
|
 |  | Rekalma czyli np produkuję MALBORO kupcie u mnie - ja tak my¶lę ale może się myl ę |
Dziękuję za "o¶wiecenie"
Dzięki Bogu nie produkuję Malboro tylko pozbywam się "zbędnych" rzeczy 
Czw Mar 10, 2005 11:34 |
|
 |
MaSo74
Poważnie uzależniona

|
|
|
 |  |  |  | Rekalma czyli np produkuję MALBORO kupcie u mnie - ja tak my¶lę ale może się myl ę |
Dziękuję za "o¶wiecenie"
Dzięki Bogu nie produkuję Malboro tylko pozbywam się "zbędnych" rzeczy  |
no to tak samo jak ja też się pozbywam, a co do tej reklamy to nie wiem do końca jak to jest. 
Pia Mar 11, 2005 14:42 |
|
 |
mka
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 06 Gru 2002 Posty: 14147 Skad: 3miasto |
|
|
|
Marelene własnie sie zastanawiam,czy ten dział jest przeznaczony dla o¶ób, ktore chca sie pozbyc zbednych im rzeczy, czy także dla osób, dla ktorych handel jest zródłem utrzymania- bo trudno mi uwierzyć,ze jesli ktos zamieszcza tu około 20 ogłoszeń o jaki¶ 50 swoich aukcjach na allegro-gdzie sprzedaje nowe fabrycznie rzeczy- to trudno mi uwierzyc,ze ot po prostu pozbywa sie nietrafionych prezentów czy rzeczy, z ktorych wyrosło jego dziecko
a jesli jest to dla kogo¶ stałe zródło dochody to dlaczego ma korzysta c z bezpłatengo forum, ktore powstalo w wyniku społecznego zaangazowania ikilku osób ?
po prostu s± nicki, na ktore trudno nie trafic przegladajc posty
no chyba że sie myle w swoich odczuciach wtedy nie ma tematu
_________________ Mka
 |
|
Pon Kwi 25, 2005 22:10 |
 |
 |
MaSo74
Poważnie uzależniona

|
|
|
Bazar jest miejscem, gdzie forumki moga umieszczac ogloszenia o kupnie lub sprzedazy jakiegos przedmiotu.
I NIGDZIE NIE MA MOWY ŻETO MAJA BYĆ NIETRAFIONE PREZENTY LUB UZYWANE RZYCZY..... 
Wto Kwi 26, 2005 07:50 |
|
 |
Anastasia
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 24 Sie 2003 Posty: 5275
|
|
|
|
 |  | Marelene własnie sie zastanawiam,czy ten dział jest przeznaczony dla o¶ób, ktore chca sie pozbyc zbednych im rzeczy, czy także dla osób, dla ktorych handel jest zródłem utrzymania- bo trudno mi uwierzyć,ze jesli ktos zamieszcza tu około 20 ogłoszeń o jaki¶ 50 swoich aukcjach na allegro-gdzie sprzedaje nowe fabrycznie rzeczy- to trudno mi uwierzyc,ze ot po prostu pozbywa sie nietrafionych prezentów czy rzeczy, z ktorych wyrosło jego dziecko
a jesli jest to dla kogo¶ stałe zródło dochody to dlaczego ma korzysta c z bezpłatengo forum, ktore powstalo w wyniku społecznego zaangazowania ikilku osób ?
po prostu s± nicki, na ktore trudno nie trafic przegladajc posty
no chyba że sie myle w swoich odczuciach wtedy nie ma tematu |
Ja juz od dawna mka. 
|
|
Wto Kwi 26, 2005 07:56 |
|
 |
MaSo74
Poważnie uzależniona

|
|
|
Poniewaz mam odczucie że do mnie mowa to proponuję aby pwowstał NOWY przyklejony w±tek pt "ALLEGRO" lub inaczej zatytuowany i tam będ± się ogłaszać osoby które wła¶nie w allegro sprzedaj± swoje produkty a Wy jesli nie będziecie miały ochoty nie bedziecie tam zagl±dac i koniec ¶piewki 
Wto Kwi 26, 2005 11:19 |
|
 |
asiul
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 03 Sty 2004 Posty: 5290 Skad: Gdańsk |
|
|
|
ale oddzielne watki pt alegro sa nikomu nie potrzebne. Jesli chcemy cos kupic na alegro to poprostu tam wchodzimy. Tu jest forum, miejsce gdzie mozemy sobie poplotkowac, posmiac sie, a nie bazar ogloszen. Jesli chcesz sprzedawac i umieszczac swoje ogloszenia proponuje www.gratka.pl albo www.anonse.pl.
A ty zrobilas sobie z naszego forum miejsce do sprzedazy. Rozumiem osoba ktora udziela sie na forum i raz na jakis czas wystawi cos do sprzedania na bazarku, albo odda komus zbedna dla siebie rzecz. Ale Ty droga MaSo jestes widoczna tylko tu.
Ja stanowczo mowie NIE dla robiacych z naszego forum miejsca handlowego
Wto Kwi 26, 2005 11:28 |
 |
 |
MaSo74
Poważnie uzależniona

|
|
|
 |  | ale oddzielne watki pt alegro sa nikomu nie potrzebne. Jesli chcemy cos kupic na alegro to poprostu tam wchodzimy. Tu jest forum, miejsce gdzie mozemy sobie poplotkowac, posmiac sie, a nie bazar ogloszen. Jesli chcesz sprzedawac i umieszczac swoje ogloszenia proponuje www.gratka.pl albo www.anonse.pl.
A ty zrobilas sobie z naszego forum miejsce do sprzedazy. Rozumiem osoba ktora udziela sie na forum i raz na jakis czas wystawi cos do sprzedania na bazarku, albo odda komus zbedna dla siebie rzecz. Ale Ty droga MaSo jestes widoczna tylko tu.
Ja stanowczo mowie NIE dla robiacych z naszego forum miejsca handlowego |
ja nie napisałam ponad 300 postów w dziale BAZAR.....a że ostatnio tylko tu piszę to nie znaczy, że was nie czytam. Pozatym po co jest BAZAR? No chyba nie po to żeby plotkować. Robię to co robię i Ty mi tego nie zabronisz. A jak adminka uzna że robię co¶ niezgodnie z zasadami to po prostu usunie mój w±tek i po bólu. Przecież ja nikogo nie zmuszam do kupna, ja tylko chcę pokazać co mam a często dla dziewczyn z forum robię obniżki.
nic na siłę kobiety.
Wto Kwi 26, 2005 11:41 |
|
 |
asiul
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 03 Sty 2004 Posty: 5290 Skad: Gdańsk |
|
|
|
ale ja Tobie nic nie bronie, wyrazilam tylko moja opinie co do zakladania osobnego watku pt Allegro
Wto Kwi 26, 2005 11:50 |
 |
 |
Gosiak
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 28 Wrz 2002 Posty: 27163 Skad: z innej bajki |
|
|
|
Emczysławo - tak więc ja tak samo już od pewnego czasu się zastanawiam nad tym samym... bo jakby nie było to to się już o reklamę jednak ociera...
_________________ Póki mogę kłamię i pomijam wilka
PotwĂłr nie jest wrogiem
Nie zabija smok
 |
|
Wto Kwi 26, 2005 12:31 |
 |
 |
anet@
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 24 Maj 2004 Posty: 5966
|
|
|
Wto Kwi 26, 2005 15:09 |
 |
 |
malek
Poważnie uzależniona

Dolaczyla: 24 Sie 2004 Posty: 3321 Skad: pcim |
|
|
|
jest jeszcze kto¶, ale skala mniejsza - grownup
|
|
Sro Kwi 27, 2005 00:27 |
|
 |
Maya
Poważnie uzależniona

Dolaczyla: 26 Sie 2003 Posty: 3948 Skad: Warszawa |
|
|
|
no stanowczo ta druga osóbka może uchodzic za typowego sprzedawcę ,ma 7 postów i tylko na bazarze, MaSo74 udziela sie również w innychh tematach i mnie osobi¶cie absolutnie nie przeszkadza,że podaje inki do swoich aukcji a nawet powiem,że 2 razy skorzystałam, nie chce mi się przegl±dac wszystkich aukcji i jak mi kto¶ cos podrzuci to chętnie skorzystam.
_________________ Maja
 |
|
Sro Kwi 27, 2005 06:49 |
 |
 |
Kasiasta
Poważnie uzależniona

Dolaczyla: 12 Kwi 2005 Posty: 2171 Skad: Już NIE Poznań |
|
|
|
Tylko czekam kiedy i mi się oberwie, tu był mój pierwszy post - do tego dotyczył aukcji na allegro wła¶nie
Wolę się sama przyznać, zanim od Was pierwszych baty dostanę
A co do podawania swoich aukcji, to ja nie mam nic przeciwko, tak jak Maya też skorzystałam jak mi kto¶ przedstawił swoja aukcję na Forum.

|
|
Sro Kwi 27, 2005 07:40 |
 |
 |
kasiek
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 11 Paz 2002 Posty: 16791
|
|
|
|
mi troche przeszkadza to. inaczej jesli byloby to w jednym watku a inaczej jesli jest ich 50. przynajmniej dla mnie.
Sro Kwi 27, 2005 08:18 |
|
 |
Xenia
Baba na odwyk!

Dolaczyla: 26 Sie 2004 Posty: 8979 Skad: 51°N 17°E |
|
|
|
 |  | MaSo74 udziela sie również w innychh tematach i mnie osobi¶cie absolutnie nie przeszkadza,że podaje inki do swoich aukcji a nawet powiem,że 2 razy skorzystałam, nie chce mi się przegl±dac wszystkich aukcji i jak mi kto¶ cos podrzuci to chętnie skorzystam. |

Sro Kwi 27, 2005 15:12 |
 |
 |
|